Vi bor i vakre Vollen, like ved Oslo. Et stort hus og en romslig hage.

Vi er en familie på 6. De eldste barna har flyttet ut, Lucas bor enda hjemme.

 

På bildet er det meg med Cleo på fanget. Cleo er mammaen til vår Milla og vår Luna. Hun lever et supert liv i Røros og er elsket av mange. Ved siden av meg min mann Lars med vår Kelly, vår eldeste Papillon. Hun var, sammen med vår Tika, starten på vår kennel Kellika (oppkalt etter Kelly og Tika).

Vi elsker rasen Papillon. Det er en stor hund i liten kropp. Glad, leken, sosial, lærevillig, smart og raskt. Fine familiehunder som kan bli med på lange turer. De som ønsker det kan stille de litt ut og/eller delta på diverse kurs i f.eks agility, Rally eller spor. Vi anbefaler også å delta på et valpekurs.

Vi har 3 Papillon hjemme: Kelly, Milla og Luna.  Vi har også en tispe på for, barnebarnet til Milla, O’Bella. Lovely Loppa Lotta, som bor hos min datter, er hennes mamma.

 

 

Luna har vist seg å være en stjerne i ringen og kan smykke seg med flere titler. Hun er en ivrig og entusiastisk tispe. Dessverre henger hennes ører etter hun fikk sitt første kull, så hun har en utstillingsstopp. Både hun og Milla elsker å være på langturer, leke med kongler og ball i hagen, samt gå spor og også agility. De elsker å «å jobbe for eieren»

Høst 2015 mistet vi vår elskede Tika, hun er savnet.  I våre hjerter og gjennom kennelnavnet, Kellika = Kelly + Tika, lever hun videre.

Hundene våres er først og fremst våre høyt elskede «familiemedlemmer»

Vi har av og til et kull. Vi selger ikke valpene til hvem som helst. Potentielle valpekjøpere må komme på valpebesøk og kjemien med valpen må stemme og det må føles 100% riktig for oss og alle. I valpetiden er jeg opptatt av både miljøtrening og sosialisering og koser meg med det.  Mitt mål er å levere friske, glade, snille, trygge og sosiale valper. Forventer av valpekjøpere at de fortsetter den gode utviklingen av valpen i deres nye hjem.

I mitt avl ser jeg mye på helse og gemytt og leter langt tilbake i stamtavlene. Bruker selvsagt bare friske hunder i avl. Å lese stamtavler og forstår det som ligger bak og hva det gir er min store lidenskap. Så forarbeidet til kull blir gjort veldig grundig. Men, det er levende vesener, så man har aldri 100% garanti for hvordan valpen utvikler seg. Derfor lover jeg heller ikke noe stjerner. Man kan håpe på at de blir det, men man kan ikke love slikt når de er så ung.

Vi følger våre valpekjøpere opp med diverse råd om ønskelig.

Gjerne ta en titt på vår hjemmeside!

Og lurer du på noe bare ta kontakt med oss. Email: mail@kellika.com 

Med vennlig hilsen,

Sylvia